Microsoft 365

Maak kennis met de moderne werkplek.

Microsoft 365

Microsoft 365, (voorheen Office 365) biedt u een uitgebreide office pakket inclusief additionele cloud toepassingen zoals, OneDrive, sharepoint Online en meer en is ontworpen als de complete oplossing die uw bedrijf nodig heeft om productief samen te werken. Het wordt collectief gehost in de cloud in plaats van individuele apparaten, zodat uw team kan samenwerken en aan projecten kan werken, ongeacht waar ze zich bevinden.

Het biedt zakelijke gebruikers toegang tot apps voor e-mail, samenwerking, communicatie, bestandsopslag en meer.

Microsoft 365 bevat toepassingen zoals het geliefde Microsoft Office, SharePoint voor inhoud en samenwerking, Teams voor op (video)chat gebaseerde communicatie, Exchange Online voor e-mail, Yammer voor interne communicatie (intranet) en basis versies van Power Apps, Power Automate en Power BI. Dankzij de robuuste beveiliging zorgt het ook voor een veilige externe werkomgeving.

Oppidum Cloud is uw vertrouwde Microsoft 365 leverancier voor licentiëring, ondersteuning en advisering. Onze Microsoft 365 specialisten helpen u aan de slag en zorgen ervoor dat uw bedrijf het meeste haalt uit alles wat Microsoft 365 te bieden heeft.

Ondersteund door cloud technologie

Voordelen Microsoft 365

Samenwerken op elke locatie

Microsoft 365 maakt samenwerken een fluitje van een cent. Dankzij de cloud heeft u geen fysieke server meer nodig voor opslag en bestanden zijn vrijwel overal toegankelijk kunnen door meerdere gebruikers tegelijkertijd geopend en bewerkt worden.

Account & E-mail beveiliging

Geniet van Enterprise beveiliging van Microsoft voor uw account en e-mail. Beveilig uw gebruikers account met 2-wegs verificatie (MFA) en standaard identiteitsbescherming. Uw zakelijke e-mail wordt door Microsoft beveiligd tegen ongewenste e-mail en bijlages.

Schaalbare licenties

Dankzij de schaalbare licentie vormen van Microsoft 365 kunt u uw licenties makkelijke op en afschalen en bedrijf breed inzetten. Dit betekent dat iedereen dezelfde versie van Microsoft Office heeft en dat alle gebruikers tegelijkertijd upgrades ontvangen. Bij Oppidum cloud kunt u uw licentie maandelijks op en afschalen afhankelijk van uw behoefte.

Werken op alle apparaten

Bij het gebruik van Microsoft 365 worden uw e-mail, agenda en contacten gesynchroniseerd met al uw apparaten. Start met het bewerken van een document op uw pc en ga verder met bewerken op uw smartphone of tablet.

Managed Microsoft 365

Managed Cloud services

Bij Oppidum Cloud beheren we je volledige Microsoft 365 infrastructuur en zorgen we voor configuratie en beveiliging volgens de laatste industrie standaarden. Je werkomgeving en bestanden worden beveiligd met de juiste toegangs- en authenticatiecontroles en we staan klaar voor ondersteuning van je team wanneer ze het nodig hebben.

Heeft nog vragen of heeft u interesse in een proefperiode van Microsoft 365,
neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken

Tel: 0246690589
Mobiel +31630002600
of vul het contactformulier in

Microsoft 365 migratie

Migreer nu naar Microsoft 365, maak werken op afstand mogelijk, verbeter uw IT beveiliging en compliance en blijf up-to-date. Microsoft 365 brengt alle applicaties in de Microsoft Office-stack samen in één eenvoudig platform. De Microsoft 365 Office-toepassingen omvatten Word, Excel, Teams, PowerPoint, Access, Publisher, OneNote en Outlook, evenals de gehoste services van Microsoft, waaronder SharePoint, Exchange en Teams. Deze applicaties en diensten zijn gemakkelijk en overal toegankelijk op elk apparaat.

Microsoft 365 oppidum cloud

Migratie proces Microsoft 365

Inventarisatie

We inventariseren de huidige IT opstelling van uw bedrijf om een migratieplan op te stellen, bespreken deze met u en vervolgens voeren we de plannen uit.

Inrichten

We richten uw Microsoft 365 omgeving in, inclusief het configureren van uw domeinnaam, gebruiker accounts en e-mailboxen en voeren de juiste licenties op.

Migratie van e-mail

We begrijpen hoe belangrijk e-mail is voor een organisatie. Ons e-mailmigratieproces migreert uw e-mail, agenda-items en contact-informatie vanuit Exchange-, Gmail-, IMAP- of POP3-accounts en kopieert deze naar Microsoft 365

Bestanden migreren

We helpen uw bestanden te verplaatsen van hun bestaande on-premises bestandsshares, documentbeheeromgevingen (inclusief SharePoint) of bestaande SharePoint Online- en OneDrive-omgevingen.

Microsoft 365

Meest afgenomen pakketten

Laat het aan ons over...

Wij zijn er om u te ondersteunen, altijd! Wil je liever niet zelf door het aanvraag proces, geen probleem. Neem dan even contact met ons op via e-mail, telefonisch of via het contactformulier

E-mail: klantenservice@oppidumcloud.nl
Telefoon: +31246690589