IT inkoopservice

Van een plan op papier tot een innovatiestrategie.

IT inkoopservice

Het aanschaffen van de juiste IT-hardware, software en licenties kan een ongelooflijk stressvolle ervaring zijn, vooral als het misgaat.

Om onnodige kosten te maken kunt u gebruik maken van onze IT inkoopservice.

We zijn hier uniek in, omdat we onze klanten een volledig transparante, leveranciers neutrale benadering van IT-inkoop bieden. Dat betekent dat we geen marge willen maken op uw IT aankopen en we worden niet gedreven door het behalen van de doelstellingen van leveranciers. In plaats daarvan geven we eventuele kortingen op een volledig transparante manier rechtstreeks aan u door. We doen dit omdat we geïnteresseerd zijn in uw succes op de lange termijn, wat betekent dat we er meer in geïnteresseerd zijn ervoor te zorgen dat u de juiste oplossingen krijgt voor uw specifieke zakelijke behoeften.

We bieden een adviserende benadering die u volledig onpartijdig advies geeft, en dat vervolgens opvolgen met een naadloze, volledig op het bedrijf afgestemde en kosteneffectieve inkoopservice die ervoor zorgt dat u de technologie krijgt die u nodig heeft, op tijd en binnen het budget.

We kunnen een volledig assortiment IT-producten voor u inkopen, inclusief, maar niet beperkt tot:

 • Notebooks en Tablets
 • Workstations en mobiele apparaten.
 • Server- en opslagapparatuur en software
 • Netwerkapparatuur en software
 • Beveiligingssoftware
 • Toepassingen van derden
 • Softwarelicenties

Kenmerken

Maatwerk advisering

Onze enige focus is uw succes, daarom zorgen wij altijd voor de beste technologie die u en uw bedrijf nodig hebben, op basis van uw budget en uw zakelijke behoefte

Transparante prijzen

Wij ontvangen geen extra marge op de inkoop van ICT-hardware en -software. Als we extra leverancierskortingen ontvangen, geven we deze automatisch aan u door.

Leveranciersrelatie

We zijn leverancier neutraal en gebruiken onze schaalvoordelen en onze sterke relaties met leveranciers om snel hardware en software te vinden en te leveren.

Services

Met onze extra services ontzorgen we u met de volledige IT inkoop stroom

Onze interne pre-configuratieservice

IT aanbesteding is meer dan alleen dozen op tijd en tegen een afgesproken prijs leveren. We kunnen waarde toevoegen aan het proces door apparatuur voor u te testen en vooraf te configureren, de benodigde tijd op locatie te verkorten en het hele proces naadloos te maken.

Naadloze service

Levering gecoördineerd met installatie, inclusief, indien nodig, vooraf geconfigureerde computers bij aankomst. Geen rommel of verstoring.

Wilt u ook kosten besparen en de beste IT hardware neem dan contact met ons op
Laat ons u vandaag nog helpen

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op

  [
  ]
  Als u uw gegevens verstuurd gaat u akkoord dat we u gegevens verwerken conform onze privacybeleid