Exchange Online

Werk slimmer met zakelijke e-mail en agenda’s
Ontvang toegang tot een persoonlijker Postvak IN met handige functies en een slimmere, beter georganiseerde manier om je e-mail te bekijken en te verwerken

Direct bestellen

Exchange Online
Exchange-Online- oppidumcloud-88x88
Plan 1
Exchange Online
Exchange-Online- oppidumcloud-88x88
Plan 2
Exchange Online
Exchange-Online- oppidumcloud-88x88
Kiosk
microsoft_exchange_oppidumcloud

Exchange Online

Exchange Online is bedoeld voor organisaties die de voordelen van cloud based email willen, zonder concessies te doen aan de mogelijkheden zoals ze die gewend zijn met een eigen, on premise Exchange Server (in het bezit zijn van een eigen server op locatie). Met Microsoft Exchange Online draait u uw eigen Exchange email server op de infrastructuur van Microsoft, zorgt Microsoft voor de beschikbaarheid en de beveiliging van uw email server en zorgt Oppidum cloud voor de benodigde ondersteuning en onderhoud, terwijl u de controle behoudt en tegelijk de flexibiliteit van cloud based email heeft.

Exchange online is beschikbaar in 3 verschillende pakketten.

Abonnement 1

Met Exchange Online Plan 1 beschikken gebruikers over een postvak van 50 GB en kunnen gebruikers berichten tot maximaal 25 MB verzenden. Daarnaast kunnen gebruikers agenda’s vergelijken om vergaderingen te plannen en hebben zij toegang tot allerlei samenwerkingsfuncties als gedeelde agenda’s, groepen, de algemene adreslijst, externe contactpersonen, taken, vergaderruimten en delegeren. Voor toegang tot email kunnen gebruikers gebruik maken van ondersteunde versies van de Outlook desktop client of via een internetbrowser met Outlook Web App of elke telefoon waarmee email kan worden ontvangen, waaronder Windows Phone, iPhone, Android en Blackberry. Daarnaast kunt u met  Exchange Online Plan 1 oude berichten automatisch laten archiveren, gebruik maken van Apps voor Outlook (zowel in Outlook als Outlook Web App) en wordt elk postvak beveiligd door de eersteklas antimalware- en antispamfilters van Exchange Online Protection.

Abonnement 2

Exchange Online Plan 2 biedt naast alle mogelijkheden van Exchange Online Plan 1 onbeperkte opslag (per gebruiker een postvak van 50 GB en onbeperkte opslag in het In-Place Archive van de gebruiker), In-Place Hold om door gebruikers gewijzigde of verwijderde mailbox items te bewaren wanneer dit gewenst of wettelijk vereist is, Data Loss Preventions (DLP) policies om te voorkomen dat gevoelige informatie per ongeluk verzonden wordt en hosted voice mail met beantwoorden van oproepen, een gebruikersinterface voor inbellen en bedrijfsautomated-attendant mogelijkheden.

Exchange Online Kiosk

E-mail, agenda en meer voor medewerkers die geen volledig Exchange Online abonnement nodig hebben.
E-mail met een postvak van 2 GB en geen IMAP-ondersteuning (alleen POP)